Hoe reinig en bescherm je je outdoor kleding voor slecht weer?

Ons essentiële twinpack Tech Wash® & TX.Direct® bevat de twee producten die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat jou waterdichte uitrusting keer op keer goed blijft presteren. Het zorgt er ook voor dat je kleding langer meegaat, wat jou op de lange termijn geld bespaart.

Tech Wash is de hoogwaardige reiniger voor gebruik op waterdichte kleding, fleece en softshell jassen. Het reinigt beter dan gewone huishoudelijke wasmiddelen, omdat het geen wateraantrekkende resten achterlaat op de stof en de duurzame waterafstotendheid (DWR) herstelt, zodat u uw kleding minder vaak opnieuw hoeft te impregneren, waardoor u bespaart op het energieverbruik van uw wasmachine.

TX.Direct Spray-On is de marktleider op het gebied van impregnering die de DWR op uw kleding voor natte omstandigheden weer aanvult, wanneer reinigen alleen deze niet meer herstelt. Het blijft ademen, zodat je geen klam gevoel krijgt, en de impregnering hoef je niet in de wasdroger te activeren, maar deze werkt ook als u de kleding gewoon aan de lijn laat drogen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *